неділю, 6 лютого 2011 р.

Акваріумістика, яка виникла завдяки зусиллям учених і мандрівників-натуралістів, стала улюбленим зяняттям у часи дозвілля для мільйонів людей. Кожному, хто хоч раз побачив красивий акваріум, на довго запамятаються яскрава зелень та багрянець рослин, рухливі зграйки дивовижних риб.

Перед тим, хто захоче сам обладнати акваріум, постає ряд проблем. Акваріуміст-початківець може швидко досягти успіху, якщо виходитиме з того, що в неволі умови життя трварин повинні якнайменше відрізнятися від природних. Отже, треба заздалегідь, до появи риб у квартиці ознайомитися з поведінкою та умовами життя своїх майбутніх вихованців.

Запропонований сайт допоможе тим, хто цікавиться життям акваріумних риб. Акваріум є часточкою захоплюючого підводного світу. Такої різноманітності барв, форм, поведінки не побачиш в інших свійських тварин. У прісноводних акваріумах живуть понад півтори тисячі видів риб, близько семисот акварумних рослин, десятки безхребетних тварин. Ми розглянемо найбільш поширені нині види акварумних риб в умовах природних водойм, у яких вони живуть, і загальні правила утримання риб.

Немає коментарів:

Дописати коментар